Gyorsmenü

Gazdálkodás és menedzsment BA

Tisztelt leendő Hallgatónk!

A felsőoktatási (alapszak/BA, mesterszak/MA, doktor/PhD) és a felvételi rendszer átalakulásával párhuzamosan a középiskolás tanulók pályaválasztással kapcsolatos kockázatai jelentősen megnőttek, a helyes szak és intézményválasztási döntéshez egyre több és megalapozottabb információra van szükség.

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara a múltban, de a jövőben is a hallgatóival szemben magas követelményeket támasztó, minőségi stratégiát követ. Olyan középiskolás hallgatók jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a választott szakmájuk és hivatásuk iránt, nagy szorgalommal és kitartással rendelkeznek, és sikeresek kívánnak lenni. A karunk képzéseit befejező szorgalmas és tehetséges hallgatóinknak a múltban sem volt elhelyezkedési problémájuk és mi mindent el fogunk követni, hogy ez a helyzet a jövőben is jellemző legyen ránk. A végzős hallgatóink körében csaknem egy évtizede rendszeresen elvégzett felmérések adatai alapján nyugodt szívvel állítjuk, hogy a kar szakjain végző hallgatóink elsöprő többsége újra a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karára jelentkezne.

Dr. Illés B. Csaba
egyetemi tanár, szakvezető

A szak részeltes leírása megtalálható a Kar weboldalán: gtk.szie.hu/kepzesek/alap-es-osztatlan-kepzesek/gazdalkodasi-es-menedzsment-ba